De sætter et kamera op på krisecenter - forvandlingen er ikke til at tro

I den amerikanske storby Detroit finder man et hus, hvor kvinder kan få en midlertidig bolig og den rette hjælp og rådgivning, hvis de har været udsat for eksempelvis vold eller seksuelle overgreb.

Detroit Rescue Missions Genesis II House er det ikke særlig mundrette navn på krisecentret - og det er stedet, hvor byens udsatte kvinder i to år har kunne søge tilflugt og deltage i forskellige forløb, der har været med til at få flere af beboerne på ret køl igen. 

Selve bygningen var dog blevet nedslidt og trængte til en hjælpende hånd, og derfor var begejstringen stor i krisecentret, da de fik tilbudt en omfattende renovering af Enchanted Makeovers – en organisation, der kæmper for at skabe bedre forhold på de amerikanske krisecentre.

Læs også: Hjemløse kvinder har ikke råd til bh’er, så denne kvinde startede en indsamling

Over 300 mennesker tilbød at yde deres hjælp til at skabe inspirerende og imødekommende forhold på centret, hvor beboerne ofte døjer med alkohol- og stofmisbrug. Det skriver Little Things.

Den omfattende renovering af stedets 21 værelser blev dokumenteret på video af Enchanted Makeovers, og i de rørerende optagelser kan man se, hvordan beboerne ikke kan skjule deres glæde over den omfatende ansigtsløftning af stedet.

Se videoen her: 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip