De satte skjult kamera op foran en lade: Ingen var forberedte på de gruopvækkende billeder

En gruppe af dyrerettighedsforkæmpere, der går under navnet ”Hunt Investigation Team”, har i et samarbejde med organisationen ” League Against Cruel Sports” frigivet billeder fra en jagtkennel i Storbritannien.

Billederne viser, hvordan en mand løfter nogle ræveunger op fra en kasse i en lastbil for dernæst at gå hen imod en lade.

Laden er ifølge gruppen en del af kennelen ”South Herefordshire Hunt” der blandt andet opdrætter hunde til jagt.

Læs også: Han reddede ræven for 7 år siden, men se hvad der sker, når de genforenes

I laden kan man høre, hvordan manden lader hundene dræbe den levende ræveunge – ifølge gruppen opfordrer manden ligefrem hundene til at dræbe ungen.

Kort tid efter viser videoen, hvordan selvsamme mand bærer ræveungen ud fra laden og smide liget af dyret ud i en skraldespand. Han vender derefter tilbage til lastbilen for at hente en ny unge, ifølge gruppen.

Læs også: Ræv bryder ind i hus, skider over det hele og holder par vågen hele natten

Politiet har ifølge mediet Horse&Hound afhørt en 37-årig mand og en 27-årig kvinde i sagen dagen efter, optagelserne blev filmet i slutningen af maj.

Mediet skriver desuden, at South Herefordshire Hunt har fritstillet al deres personale på stedet, og at der er sat en intern undersøgelse i gang – blandt andet fordi “The Masters of Foxhounds Association”, der repræsenterer opdrættere af de hunde, der opbevares på stedet truer med repressalier, hvis kennelen har brudt sammenslutningens regler for god opdræt.

Det er ikke lovligt i Storbrittanien at lade hunde jagte og dræbe levende ræve under jagt eller i andre henseender, men dyrerettighedsorganisationer har gentagne gange understreget, at der foregår ulovlig træning med levende ræve som madding for hunde.

Du kan se videoen herunder - vi advarer mod stærke billeder:

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip