De unge mødre: Camilla anmeldt for at svindle på nettet

Nok har den efterhånden ikke så unge mor, 28-årige Camilla Petersen, syv børnemunde at mætte, men det giver hende ikke ret til at snyde sine kunder, som i denne uge har valgt at politianmelde hende. Det skriver BT.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Sagens hovedperson Camilla Petersen fra reportageserien "De unge mødre" annoncerer på nettet, at hun sælger forskellige brugte ting. Men hun "glemmer" bare at sende varerne til kunderne, selvom hun har modtaget pengene.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Lines nyfødte baby er dødeligt syg

Det har fået flere utilfredse kunder til at reagere. Ifølge BT har en kunde meldt Camilla til politiet i onsdags, og en anden kunde har været i retten og fået deres ord for, at hun har penge til gode hos den unge mor.

- Jeg synes, at det er hamrende forkert at gøre det. Jeg stolede ligesom på hende, og da hun er en offentlig person, så regnede jeg med, at hun opførte sig ordentligt og ikke tog røven på folk. Desuden er det bare brandærgerligt at miste de penge, siger den ene kvindelige kunde til BT.

Hun ønsker at være anonym, da hun stadig har en sag kørende mod Camilla Petersen.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Nanne meldt for at være narkoman

Ikke første gang
I 2008 kunne man i et afsnit af "De unge mødre" se, hvordan Camilla måtte en tur i retten, fordi hun havde glemt at informere om, at hun havde arvet en stor pose penge, mens hun modtog kontanthjælp. Den dengang 23-årige Camilla slap med 150 timers samfundstjeneste, fordi hun var gravid.  

SE BILLEDER NEDERST   

Dagens Gossip