De unge mødre: Christina venter barn nr. 3

For et par år siden kæmpede den unge mor, Christina Skovfoged, fra Sabro ved Århus med at få styr på sit og datterens liv.

Det ser nu ud til at være lykkedes for den 23-årige Christina, som i en årrække medvirkede i reportageserien "De unge mødre".

Både kærligheden med kæresten Kent Kjæmpe og familielivet blomstrer.

Det skriver realityportalen.dk.

- Der er sket meget siden sidst. Vi fik jo en pige mere, Merle, og hun er blevet to år her i august. Og så vi venter os barn nummer tre, siger Christina til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg har termin den 22. december, og vi venter os en lille pige mere. Maja er rigtig glad for at skulle være storesøster igen, nu er hun jo blevet 5 år og skal starte i skole til sommer, så hun forstår det jo rigtig den her gang.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

27-årige Kent er far til Merle og den kommende baby, men han fungerer også som far til Christinas store pige, Maja, på fem år.

- Maja er rigtig glad for min kæreste, og han er omvendt også rigtig glad for hende. Maja ser ham som sin far, og han ser hende som sin datter, fortæller Christina.

Når den lille baby er født, har familien fra Sabro store planer om et bryllup. Og så skal Christina også afslutte sin uddannelse.

- Lige nu skal jeg have et års barsel fra 1. december, og bagefter skal jeg færdiggøre min uddannelse som skiltetekniker. Og så har min søde kæreste været nede på knæ, så et bryllup til april er også en af planerne, siger Christina til Realityportalen.dk.

Det var tilbage i 2010, at 19-årige Christina mødte Kent på Facebook, og blot to måneder efter var den unge mor gravid med sit andet barn.   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip