De unge mødre-deltager i panik: Min kæreste er sporløst forsvundet

22-årige Julie Boraso Heinesen, der er kendt for sin medvirken i reportageserien De unge mødre er dybt ulykkelig i disse dage. Hendes kæreste har nemlig været væk i over to dage. Det skriver Realityportalen.

Julie, som i 2014 blev mor til datteren Melia med sin tidligere kæreste, har været i kontakt med politiet for at efterlyse kæresten, 36-årige Benjamin Kelly, der er indehaver af natklubben Billy Booze i København.

Læs også: Folk er færdige af grin: Her laver Amalie sin bedste sprogbøf nogensinde

- Han tog ud af døren tirsdag morgen for at tage på arbejde, det sidste jeg hørte fra ham var en SMS natten mellem tirsdag og onsdag, fortæller Julie til Realityportalen.dk.

Den unge mor, der deler en københavner-lejlighed med kæresten, har aldrig før oplevet, at han er forsvundet uden at give lyd. Kæresten telefon er slukket, og han har ikke været aktiv på sociale medier siden sin forsvinden.

Læs også: Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

Nu håber hun, at politiet kan hjælpe med at finde Benjamin Kelly. Imellemtiden har hun selv lavet en efterlysning af sin kæreste på Facebook, som bliver delt flittigt.

Af Julies efterlysning fremgår det, at Benjamin Kelly er 185 cm høj, almindelig af bygning, har fuldskæg og var iklædt en grålig trøje, cowboybukser og muligvis blå kaskets. Han kørte i en helt ny Golf fra lejligheden i Gothersgade i det indre København tirsdag morgen.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip