De unge mødre: Louise friede i radioen

28-årige Louise Papanicolas er så lykkelig, at hun nærmest må knibe sig i armen for at sikre sig, at det ikke bare er en drøm.

Forleden dimittererede hun som sygeplejerske fra University College Lillebælt i Vejle. Hun har allerede fået job og starter den 3. februar på retspsykiatrisk afdeling i Middelfart. Børnene har det godt.

Og så har Louise netop fået sit ’ja’ af kæresten gennem snart tre år, landmanden Martin, som i øvrigt fylder 30 om to uger.

Læs også om Simone fra ’Mig og min mor’ der er forelsket i sin bedste ven på udeoghjemme.dk

Helt specielt

Det var Louise, der friede til Martin, og det skete i mandags for åben mikrofon i programmet Morgenministeriet på Skala FM. Radiostationen kører igen i år en stor konkurrence, Et eventyrligt bryllup, hvor præmien er et drømmebryllup med alt betalt til en værdi af 200.000 kr.

– Martin har altid sagt, at hvis han kun ville giftes, hvis brylluppet var noget helt særligt. Da vi en dag hørte en reklame for konkurrencen i radioen, sagde han: ’Det dér, det er helt specielt. Hvis jeg vandt sådan en konkurrence, så ville jeg gerne giftes’. Og så tænkte jeg bare, okay, så melder jeg mig til, fortæller Louise.

Var så nervøs

Hun havde hjertebanken, da hun i mandags, for åben mikrofon, ringede en intetanende Martin op og spurgte, om han ville gifte sig med hende.

– Jeg var så nervøs. Jeg rystede helt vildt, fortæller Louise, som kunne ånde lettet ud, da kæresten med det samme gav hende sit ja.

– Hvis vi vinder, skal vi giftes den 18. oktober. Hvis ikke vi vinder, skal vi stadig giftes, men så bliver det nok ikke den 18. oktober. Jeg har været på SU i tre et halvt år, og vi skal lige spare nogle penge op først, fortæller hun.

Læs på udeoghjemme.dk om Inge Yvonne, der har taget navneforandring

Ramt af Amors pil

Om parret vinder, finder hun og resten af Danmark ud af torsdag den 6. februar, når radiostationen kårer vinderparret. Det sker i Kolding Storcenter kl. 16.

Louise og Martin mødtes på Valentinsdag, den 14. februar, i 2011. Og Amors pil må i dén grad have ramt den kønne pige, for inden den første date var hun mildt sagt ikke særligt interesseret i den blonde, fynske landmand. Han havde skrevet til hende på Facebook, fordi de havde en fælles bekendt.

– Jeg tænkte bare, at han slet ikke var noget for mig. Jeg boede i Kolding og var en bypige, og jeg var sikker på, at han var en rigtig bonderøv, har Louise tidligere fortalt Ude og Hjemme.

Overraskede totalt

Men da hun blev brændt af på selveste Valentinsdag af en anden date, gav hun alligevel Martin en chance. Og det var heldigt.

– Martin var slet ikke, som jeg havde forestillet mig, og vi har været sammen lige siden. Det har virkelig lært mig, at man skal passe på med at dømme folk, siger Louise.

Sammen har parret, som bor i Glamsbjerg på Fyn, i dag sønnen Marius på fem en halv måned. Louise har desuden Tobias, 6, og Sebastian, 8, fra et tidligere forhold.

Tre drenge er en mundfuld

– Om alt er godt i familien? Ja, det kan du tro. Det kan næsten ikke blive bedre med både bestået eksamen, arbejde og frieri, siger Louise, som dog afviser, at der måske også er en familieforøgelse på vej.

– Nej, jeg tror det er slut med at få børn. Det er i hvert fald ikke umiddelbart planen. Vi har tre drenge allerede, og det er en mundfuld, siger hun med et grin.

Af redaktionen Ude og Hjemme/Newsdesk  Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip