De Unge Mødre: Natascha Linea får Lia hjem 30. november

Natascha Linea og Bent fik i denne uge gode nyheder. De fik nemlig datoen på, hvornår de får datteren Lia hjem. Det sker den 30. november klokken 16, skriver Ude og Hjemme.

- Jeg er totalt glad. Det betyder så meget, at der er kommet en dato, for det gør det meget mere virkeligt. Det har været meget hårdt at gå og vente, siger 18-årige Natascha Linea, som sammen med kæresten Bent har været igennem nogle lange uger, siden ankestyrelsen besluttede, at Lia skulle hjem til sin mor og far.

De unge mødre: Natascha Linea og Bent får Lia hjem

Datteren Lia blev grædende fjernet fra de nybagte forældre fire dage efter fødslen.

Nu er Natascha Linea og Bent begyndt at indrette børneværelset med Peter Plys tema.

Inden parret får Lia hjem, skal de følge en plan, hvor de skal besøge datteren hos plejefamilien, så hun stille og roligt kan vænne sig til, at være sammen med sine forældre igen.

De unge mødre: Baby skal fjernes - "mor er ikke klog nok"

I over to måneder har Lia boet hos sin plejefamilie og kun set sine forældre om mandagen. Adskillelsen har ifølge Natascha Linea sat sig nogle spor i den lille pige.

- Jeg kan godt mærke på Lia, at hun har oplevet et svigt. Hun blev jo revet ud af armene på mig. Men jeg tror også, alt det her kommer til at betyde, at vi får et meget stærkt bånd. Jeg vil nok være sammen med hende konstant, og de første par uger, vil jeg sikkert have svært ved at give hende fra mig. Jeg bliver sikkert en pyldremor, siger hun til Ude og Hjemme.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Som argument for tvangsfjernelsen brugte Odense Kommune blandt andet, at Natascha Linea har en lav IQ, som ligger på 80 - samtidig med at kæresten Bent er meget ordblind.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip