De unge mødre: Natascha Linea har fået sin datter hjem

Lykken er stor hjemme hos 18-årige Natascha Linea og 21-årige Bent, som er kendt fra reportageserien "De unge Mødre", efter de har fået deres lille datter hjem igen.

I lørdags kl. 16 kom deres datter, Lia, på tre og en halv måned atter hjem til sine forældre i Odense. Og den lille pige, der har været en del igennem trods sin unge alder, smilede, da hun blev båret ind i sit nye hjem, beretter den stolte mor.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Det er gået meget bedre, end jeg turde håbe på, siger Natascha Linea til Ude og Hjemme.

Hele weekenden har de to lykkelige forældre nydt deres lille datter. Ganske vist har lille Lia lige skullet vænne sig til at være hos sin mor og far igen. Et par gange i løbet af weekenden har Lia grædt utrøsteligt i 30 minutter, fortæller Natascha Linea til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Natascha Lines har født - mister måske barnet i dag

- Det er jo nok hendes måde at reagere på, og det ville da også være underligt, hvis der slet ikke kom en reaktion, siger Natascha Linea, som dog er lettet over, hvordan Lia har taget den nye forandring.

Lia, som blev født 20. august i år, har tilbragt de første måneder af sit liv hos en plejefamilie, og hver mandag har Natascha Linea og Bent været på besøg.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Baby skal fjernes - "mor er ikke klog nok"

Den lille pige nåede at få fire dage med sin mor og far på hospitalet. Så gik tvangsfjernelsen igennem efter et to timer langt møde i Børne- og Ungeudvalget.

Samme dag blev Lia krammet længe af sine forældre, inden de til sidst lagde hende over i plejemorens arme.

Dagens Gossip