De unge mødre: Natascha Lineas bog - jeg vil fortælle min historie

Natascha Linea og hendes kæreste Bent fra Fyn er stødt på utallige bump på vejen mod at blive forældre til en lille pige. I den nye sæson af reportageserien "De unge mødre" kan seerne følge parrets prøvelser.

18-årige Natascha Linea fra Odense har prøvet mere end de fleste på hendes alder. Som 17-årig blev hun gravid med kæresten Bent. Og allerede under graviditeten var kommunen meget opmærksom på det unge par, som har kæmpet med sociale problemer, lav IQ og ordblindhed, ifølge myndighedernes vurdering.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fra "De unge mødre" fik tvangsfjernet nyfødt barn

Og da deres datter, Lia, kom til verden i august 2013 vidste Natascha Linea og Bent godt, at kommunen ville tvangsfjerne deres nyfødte pige. Fire dage efter fødslen blev datteren fjernet.

Disse forfærdelige oplevelser vil den unge mor gerne fortælle om. Derfor er hun i gang med at skrive en bog om kampen for at blive forælder. Det skriver Realityportalen.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg vil fortælle min historie og komme ud og vise folk, hvor elendigt et samfund vi har på det punkt. Det meste af overskuddet vil gå til en fond, som vi i gang med at oprette, dette for at hjælpe familier til tvangsfjernede børn, siger Natascha Linea til Realityportalen.dk.

I slutningen af november, efter knap fire måneder uden Lia, kom den lille pige hjem til sine forældre igen. 

Dagens Gossip