De unge mødre: Peter har endelig vundet kampen mod kiloene

Det er gode nytårsnyheder Katherina Søborg, medvirkende i realityserien De unge mødre, har offentliggjort på sin og manden Peter Søborgs blog. Peter, der først dannede par med den unge mor Kristina Brodersen og siden fandt sammen med Katherina, har nemlig formået at ændre på sin hidtidige vægt, som har stået urokkeligt fast i mange år.  

Læs også: Se din babys horoskop: Stærk skorpion eller følsom fisk?

- De fleste kender til det med at skulle tabe sig en del kg, men hvor mange kender egentlig til kampen om at tage på??!, skriver den unge mor på bloggen og uddyber:

- Peter har altid været meget tynd, og det har været mega svært at få vægten til at stige. På 2 år siger vægten endelig +6 kg!! For første gang nogensinde har han ramt 65 kg.!!!! Endda 65,1 kg!!

Den stolte hustru kender en del til at skulle tabe sig og kan derfor ikke lade være med at være lidt jaloux på sin tynde mand. Parret er godt klar over, at det kan lyde dumt, at de er så glade for, at Peter har taget et par kilo på, men for dem har det været en kamp at nå dertil.

Læs også: Natascha Lineas utrolige forvandling: Se mit nye smil

- Det lyder måske ikke som det helt store i andres øre, men nu har jeg stået på sidelinien siden 2009, og har haft kendskab til hans ønske om at tage på. Det er en drøm, som han har haft siden teenageårerne, og endelig er vægten steget! Hold nu kæft hvor er det fedt!!, slutter Katherina på bloggen.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip