De var bedste venner, men blev adskilt - glæden ved genforeningen er utrolig

The Humane Society of the United States er en dyreværnsorganisation, der har specialiseret sig i at redde dyr fra kummerlige tilværelser og give dem nye liv, hvor de bliver elsket og holdt af. 

Et af deres projekter var at rejse til Sydkorea, hvor det var lykkedes dem at få lukket en gård ned, der opdrættede hunde, som skulle ende sine dage på en tallerken på en af Sydkoreas mange restauranter, der serverer hundekød. 

- Vi fik lukket gården ned, da den næsten lige var blevet åbnet. Vi fik reddet hundende og hvalpene ud fra de kolde og klamme bure, hvor de intet håb havde for fremtiden, siger Kelly O'Meara, der var med på redningsaktionen i Sydkorea. 

Efter hundene var fjernet fra gården, blev de fløjet til Washington i USA, hvor de blev gjort klar til adoption. 

- Ligesom de hundredevis af andre hunde, vi har reddet fra Sydkorea, vil de her hunde blive adopteret af familier, der tage dem ind i deres hjem og give dem den kærlighed, de har brug for, siger hun. 

Særligt to af hundende var bedste venner, mens de sad fanget i Sydkorea, og da de endelig bliver genforenet, er deres glæde ikke til at tage fejl af. 

 

Dagens Gossip