De vilde kaniner hærgede Aarhus

'De vilde kaniner' er egentlig en Gnags-sang og på den måde tæt forbundet med Aarhus. Men mandag aften var kaninerne onde ved den jyske hovedstad.

I skikkelse af Svendborg Rabbits tvang kaninerne aarhusianske Bakken Bears ud i en syvende og altafgørende DM-finale. Det gjorde det sydfynske mandskab via en sejr på 85-62 på bjørnenes hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen.

Bakken Bears kunne ellers afgøre finaleserien og sikre sig DM-titlen med en sejr, men aarhusianerne var på hælene fra start mod et Rabbits-mandskab, der nu har alle muligheder for at 'stjæle' guldet ud af bjørnenes kløer.

Svendborg Rabbits dominerede allerede i 1. quarter, som de vandt 22-14, og herefter holdt de føringen. I 3. quarter fik Bakken Bears dødsstødet, da det blot lykkedes dem at score ni point. I samme tidsrum nettede gæsterne fra Sydfyn dobbelt så mange point. Da Rabbits også dominerede finalekampens sidste periode tog fynboerne fra Aarhus med en sejr på 23 point.

- Ingen forventer at vinde i Bakken med 23. Vi kom bare for at vinde, og det er vi glade for, vi gjorde, lød det efter kampen fra Rabbits-coach Craig Pedersen overfor DK4.

Den syvende og afgørende finalekamp om DM-guldet spilles torsdag aften i Svendborg, men trods udebane i sæsonens absolut sidste kamp, tror Bakken Bears fortsat på samlet sejr.

- Vi har spillet dernede tre gange, vundet to og været i omkamp en enkelt gang. Så det er ikke fordi, vi er bange for dem dernede, siger Bears-coach Steffen Wich.

Dagens Gossip