De vilde kaniner hærgede Aarhus

'De vilde kaniner' er egentlig en Gnags-sang og på den måde tæt forbundet med Aarhus. Men mandag aften var kaninerne onde ved den jyske hovedstad.

I skikkelse af Svendborg Rabbits tvang kaninerne aarhusianske Bakken Bears ud i en syvende og altafgørende DM-finale. Det gjorde det sydfynske mandskab via en sejr på 85-62 på bjørnenes hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen.

Bakken Bears kunne ellers afgøre finaleserien og sikre sig DM-titlen med en sejr, men aarhusianerne var på hælene fra start mod et Rabbits-mandskab, der nu har alle muligheder for at 'stjæle' guldet ud af bjørnenes kløer.

Svendborg Rabbits dominerede allerede i 1. quarter, som de vandt 22-14, og herefter holdt de føringen. I 3. quarter fik Bakken Bears dødsstødet, da det blot lykkedes dem at score ni point. I samme tidsrum nettede gæsterne fra Sydfyn dobbelt så mange point. Da Rabbits også dominerede finalekampens sidste periode tog fynboerne fra Aarhus med en sejr på 23 point.

- Ingen forventer at vinde i Bakken med 23. Vi kom bare for at vinde, og det er vi glade for, vi gjorde, lød det efter kampen fra Rabbits-coach Craig Pedersen overfor DK4.

Den syvende og afgørende finalekamp om DM-guldet spilles torsdag aften i Svendborg, men trods udebane i sæsonens absolut sidste kamp, tror Bakken Bears fortsat på samlet sejr.

- Vi har spillet dernede tre gange, vundet to og været i omkamp en enkelt gang. Så det er ikke fordi, vi er bange for dem dernede, siger Bears-coach Steffen Wich.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip