Debutant: Der er knald på landsholdet

Midtbanespilleren Casper Sloth kan få debut på det danske fodboldlandshold, hvis han kommer på banen mod enten Bulgarien eller Italien i de kommende VM-kvalifikationskampe.

AGF'eren kan dog godt mærke, at der er stor forskel på niveauet i Superligaen og på landsholdet.

- Det er utroligt fedt og spændende, så det er jeg da glad for. De har også taget godt imod mig. Det er gået fint, og der er godt med knald på.

- Niveauet er noget højere end i Superligaen. Men det skulle det også gerne være i og med, at det er de bedste spillere i Danmark, der er samlet, siger Casper Sloth.

AGF-træner Peter Sørensen betegner Casper Sloth som den bedste midtbanespiller i Superligaen på 8'er-positionen.

- Jeg synes også, mit spil er blevet bedre. Og jeg håber på, at det kan blive endnu bedre.

- Jeg skal arbejde med at lave de afgørende sidste afleveringer på banen og primært sætte mine medspillere op til scoringer. Men jeg vil selvfølgelig også gerne score nogle mål selv. Det arbejder jeg på, siger AGF'eren.

Pladsen ved siden William Kvist - 8'er-positionen - er blevet mere åben på landsholdet, efter at både Leon Andreasen og Niki Zimling har meldt fra med skader.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spille derinde. Det er klart. Men jeg er nok primært bare med for at lære. Men jeg vil da gøre, hvad jeg kan for at vise, at jeg skal spille. Jeg håber da på at få nogle minutter, siger Casper Sloth.

Fredag møder Danmark Bulgarien på udebane, mens Italien venter fire dage senere i Milano.

 

Dagens Gossip