Debutant scorer for United i USA-sejr

18/07/2015

Franskmanden Morgan Schneiderlin scorede et debutantmål efter kun fem minutter, da Manchester United vandt 1-0 over den mexicanske klub Club America sent fredag i Seattle.

Schneiderlin, som kom til klubben tidligere på måneden fra Southampton, var en af tre debutanter i manager Louis van Gaals startopstilling, og franskmanden scorede med hovedet efter en god tværaflevering til fjerneste stolpe fra Juan Mata.

Morgan Schneiderlin spillede på den centrale midtbane sammen med Michael Carrick.

Foruden franskmanden var der også debut til italieneren Matteo Darmian i forsvarets højre side og til den hollandske angriber Memphis Depay.

Manchester United dominerede resten af første halvleg, men var heldig med, at mexicanerne omkring midten af halvlegen blev snydt for et oplagt straffespark, da Daley Blind nedlagde Miguel Samudio.

Manager Louis van Gaal benyttede pausen til at skifte hele holdet ud.

Holdets normale førstemålmand David De Gea måtte sidde over med en mindre skade. Det betød, at Sam Johnstone fik første halvleg, mens den danske målmand Anders Lindegaard fik fornøjelsen i anden halvleg.

Her gav Louis van Gaal også debut til tyskeren Bastian Schweinsteiger.

Englændernes nye formation skabte den ene chance efter den anden, men kunne ikke score foran de næsten 47.000 tilskuere i Seattle.

Manchester United skal spille fire kampe på sin USA-tur. Den næste er tirsdag mod San José Earthquakes i Californien. Sidste kamp er mod FC Barcelona, som er rejst til USA uden Lionel Messi og Neymar.

Også andre spillere, der har spillet Copa America for deres landshold, har fået lov til at springe turen over.

Barcelona møder Los Angeles Galaxy på tirsdag inden kampen mod Manchester United i næste weekend.