Debutant udtaget til vigtige U21-kvalifikationskampe

Landets fodboldtalenter blev mandag udtaget til U21-landsholdets vigtige EM-kvalifikationskampe mod Rumænien og Armenien, der spilles i de kommende uger.

Blandt de udtagne spillere er blandt andet den 19-årige forsvarsspiller Asger Sørensen, der dermed står til at få debut, når U21-landsholdet simultant med A-landsholdet spiller kvalifikationskampe 14. og 17. november.

Asger Sørensen fik debut for sit østrigske hold Red Bull Salzburg tilbage i maj, og i oktober var han med, da U20-landsholdet slog Sverige på hjemmebane i Horsens.

Nu er det så på U21-landsholdet, at det unge talent skal prøve kræfterne af, og U21-landstræner Niels Frederiksen glæder sig over at have ham med i truppen.

- Asger er en fysisk stærk forsvarsspiller, som allerede har tilegnet sig typiske Salzburg-dyder i form af aggressivt forsvarsspil, samtidig med at han deltager i spillet op i banen, siger Niels Frederiksen i en pressemeddelelse fra DBU.

- Han er en spændende, ung spiller, som jeg er sikker på, vi kommer til at se mere til i fremtiden, lyder det.

Niels Frederiksen har indtil videre kun sat navn på 16 af de 18 spillere i truppen. De sidste to udtages senere på ugen.

U21-landsholdet har fået en fornuftig start på EM-kvalifikationen med fire point i de første to kampe. Pointene er kommet i hus i Aalborg, hvor det først blev til 0-0 mod Wales og siden til en 1-0 sejr over Bulgarien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip