Del Bosque udtager topscorer til testkampe

Fodboldspilleren Diego Costa ville ikke spille for Brasilien, fordi den spanske ligatopscorer satsede på at komme til VM næste sommer som spansk landsholdsspiller.

Nu er Atlético Madrid-bomberen kommet et stykke nærmere det mål, efter at den brasilianskfødte angriber er blevet udtaget til Spaniens landshold.

Den spanske landstræner Vicente del Bosque udtog torsdag aften Diego Costa til de kommende testkampe på udebane mod Guinea og Sydafrika, som spilles 15. og 19. november.

- Alle spillere kan forskellige ting. Diego lever op til alle kriterier for at spille for Spanien, og han er i fantastisk form, siger Del Bosque ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Der er stadig syv måneder til VM, og han er endnu en mulighed, som vi vil prøve af i de to testkampe, forklarer den spanske landstræner.

Diego Costa har scoret 13 ligamål i 12 kampe for Atlético Madrid i denne sæson, hvilket gør ham til delt topscorer sammen med Real Madrid-angriberen Cristiano Ronaldo.

I alt har Diego Costa scoret 16 gange i denne sæson, hvis man tæller alle turneringer med. Senest scorede han i onsdagens 4-0-sejr over Austria Wien i Champions League.

I sidste måned gjorde 25-årige Diego Costa det helt klart, at han ønskede at spille for Spanien og ikke fødelandet Brasilien, som også bejlede kraftigt til ham.

Spanien må undvære Chelsea-angriberen Fernando Torres, som er skadet. Heller ikke FC Barcelona-stjernerne Gerard Pique og Xavi Hernandez er med, fordi de bliver sparet.

Til gengæld er Real Madrid-profilen Xabi Alonso med for første gang i denne sæson.

Diego Costa skal primært kæmpe om spilletid med angriberne Pedro Rodriguez (Barcelona), David Villa (Atlético Madrid), Alvaro Negredo (Manchester City), Juan Mata (Chelsea).

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip