Delaney satser på storkamp mod Real Madrid

Real Madrid skal besejres i Parken om to uger, når FC København skal spille sin sidste kamp i Champions Leagues gruppespil.

Det kan sende FCK i Europa Leagues 1/16-finaler til foråret, og det er målet nu for FCK efter 1-3-nederlaget til Juventus, som betød, at andenpladsen er uden for rækkevidde.

- Det var ligesom det, vi havde forestillet os og håbet på. At vi uafhængigt af dette resultat kan afgøre det i den sidste kamp på hjemmebane.

- På udebane har vi det svært. Så det er superdejligt, at vi kan stå her og kunne afgøre og i hvert fald præge afslutningen. Det kan vi være stolte af, siger Thomas Delaney.

Den centrale midtbanespiller var mest irriteret over, at Juventus fik tilkendt to straffespark i løbet af kampen.

- Det var ærgerligt, at vi fik to straffespark imod os, og hvis vi regner dem fra, så var den blevet 1-1. Men det er et godt hold, og de spillede bedre end os, siger Delaney.

- At lave to straffespark er måske i overkanten, men det er jo det, som sker på dette niveau. Vi blev presset og må beslutte os hurtigt.

- Men vi kan jo ikke forvente at tage point med herfra, når vi laver to straffespark. Det var ærgerligt, og de kunne måske godt have været undgået, mener Delaney.

/ritzau/

Dagens Gossip