Deltag i afstemningen: Nu skal Årets Mobil 2013 vælges

Skrevet af Mere mobil

30/12/2013
Smartphones er en del af vores hverdag som vi ikke kan komme uden om, og de små lommeenheder er ofte et hot samtaleemne ved sammenkomster. Alle, uanset alder, har en holdning til hvilken der er bedst. I medierne florerer der bunker af ekspertanmeldelser som sætter scenen for, hvilken man bør, og ikke bør, købe. Men den rigtige ekspert er forbrugerne, der stemmer med pengepungen i forretningerne og har erfaringerne med købet tæt inde på kroppen. Derfor spørger Dagens.dk sammen med Mere Mobil.dk nu dig, hvilken telefon vil du udpege til at være Årets Mobil 2013? Intet mindre end 30 telefoner er med i opløbet. Alle produkter som er kommet på markedet i 2013. Så nu er det op til dig om det er Samsung Galaxy S4, LG G2, HTC One, iPhone 5S eller en af de mange andre modeller, der skal løbe med den præstigefyldte titel. - Jeg har gennem flere år stået bag ’Årets Mobil’ og resultatet overrasker mig ofte. For selvom jeg tester mange telefoner, så er der intet vigtigere end hvad forbrugerne mener. Det er jo dem der dømmer produkter inde og ude, hver eneste dag ude i butikkerne. Netop derfor er der stor prestige forbundet med at vinde, siger mobilekspert John G. Pedersen fra MereMobil.dk Tidligere har køberne givet prisen til Samsung Galaxy S III (2012), Samsung Galaxy S II (2011) og HTC Desire (2010) Afstemningen slutter den 31. december 2013 klokken 23.59.

Dagens topnyheder

Smartphones er en del af vores hverdag som vi ikke kan komme uden om, og de små lommeenheder er ofte et hot samtaleemne ved sammenkomster. Alle, uanset alder, har en holdning til hvilken der er bedst.

I medierne florerer der bunker af ekspertanmeldelser som sætter scenen for, hvilken man bør, og ikke bør, købe. Men den rigtige ekspert er forbrugerne, der stemmer med pengepungen i forretningerne og har erfaringerne med købet tæt inde på kroppen.

Derfor spørger Dagens.dk sammen med Mere Mobil.dk nu dig, hvilken telefon vil du udpege til at være Årets Mobil 2013?

Intet mindre end 30 telefoner er med i opløbet. Alle produkter som er kommet på markedet i 2013.

Så nu er det op til dig om det er Samsung Galaxy S4, LG G2, HTC One, iPhone 5S eller en af de mange andre modeller, der skal løbe med den præstigefyldte titel.

- Jeg har gennem flere år stået bag ’Årets Mobil’ og resultatet overrasker mig ofte. For selvom jeg tester mange telefoner, så er der intet vigtigere end hvad forbrugerne mener. Det er jo dem der dømmer produkter inde og ude, hver eneste dag ude i butikkerne. Netop derfor er der stor prestige forbundet med at vinde, siger mobilekspert John G. Pedersen fra MereMobil.dk

Tidligere har køberne givet prisen til Samsung Galaxy S III (2012), Samsung Galaxy S II (2011) og HTC Desire (2010)

Afstemningen slutter den 31. december 2013 klokken 23.59.