Den 2-årige pige er født både døv og blind - se det hjerteskærende øjeblik, hvor hun ser og hører sin mor

Tilværelsen var både mørk og stille for Nicolly Pereira. Den brasilienske pige var både døv og blind ved sin fødsel for to år siden.

Den lille pige kom til verden med en sjælden variant af lidelsen grøn stær, men det er lykkedes amerikanske læger at give pigen evnen til at høre og se, og i en rørende videooptagelse kan man se det øjeblik, hvor pigen ser sin mors ansigt for allerførste gang.

Det lykkedes Daiana Pereira at samle over 100.000 kroner ind til sin datters operation, der foregik i USA, da syv operationer i hjemlandet ikke gav de ønskede resultatet for Nicolly Pereira.

De banebrydende resultater kom først, da familien drog til Miami i den amerikanske delstat Florida, hvor lægerne brugte tre timer på at give pigen evnen til at høre og se.

I en videoptagelse kan man se, hvordan den lille pige begynder at klukke af glæde ved synet af sin mor, som hun kaster sig i armene på.

- Det eneste ord, der kan bruges til at beskrive følelsen, er 'Gud'. Min datter er nu fri. Hun skinner mere end nogensinde, siger Daiana Pereira til avisen Miami Herald.

Hun fortsætter:

- Hun er nu blevet en reference for folk, der ikke troede på mirakler.

Nicolly Pereira blev født med en genetisk sygdom, der rammer omkring én ud af 10.000 børn og som er årsag til overskydende væske inde i øjet.

Siden fødslen har Nicolly Pereira gennemgået syv operationer uden mærkbare resultateter, hvilket fik lægerne til at sige, at der intet var at gøre for at hjælpe pigen.

Læs også: Mor får sit spædbarn til at sove på mindre end et minut - med denne mirakuløse massage

Beskeden fik Daiana Pereira til at rette sit fokus mod de sociale medier, hvor det lykkedes at indsamle penge til en behandling på Bascom Palmer Eye Institute i Miami.

Hvor de fleste børn med lidelsen grøn stær er i stand til at se i en vis grad, så var situationen anderledes for Nicolly Pereira, da ophobningen af væske var så slem, at hun ikke var i stand til at registrere lys med øjnene.

Væske i ørene var årsag til, at pigen heller ikke var i stand til at høre, hvilket betød, at Nicolly Pereira ikke kunne tale. Og da det manglende syn samtidig var årsag til, at pigen heller ikke kunne gå, var der altså tale om mørke fremtidsudsigter for den lille pige.

Nu ser tilværelsen dog langt mere lys ud for Nicolly Pereira, der før måtte nøjes med at kommunikere med hjælp af berøringer, hun er nu begyndt at synge og kan nu holde sig selv oprejst uden hjælp fra moren eller lægerne.

Hendes syn er ikke perfekt, og derfor venter der stadig flere operationer for den lille pige, der kan glæde sig over, at de kommende behandlinger kommer til at foregå i Brasilien, da disse nye tekniker er ved at blive indført i landet. Det skriver The Daily Mail

Se videoen her:
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip