Den 38-årige debattør og provokatør Mads Holger er død

Den 38-årige radiovært, debattør og forfatter Mads Holger Norgaard Madsen er død, skriver Politiken.

Han opstillede i 2015 for De Konservative ved valget, men smækkede med døren og forlod De Konservative efter højlydt uenighed om partiets linje.

Han studerede først filosofi, men skiftede til teologi, hvor han fik en bachelorgrad. Som skribent begyndte han som redaktør af lokalavisen Rendestenen, der handler om kvarteret Pisserenden i Københavns indre by.

Rendestenen blev udgivet af journalist Jacob Ludvigsen. I avisen foretrak Mads Holger at skrive om nattelivet og fortælle røverhistorier. Han samlede historier op på de københavnske barer og diskoteker, han selv frekventerede.

Siden udgav han livsstilsmagasinet Ping, der blev sendt til den eksklusive natklub Nasas medlemmer. I 2009 stiftede han natklubben JET, der fløj kendte personer og rigmænd rundt i en slags flyvende bar på et privatchartret fly, skriver Politiken.

I 2011 tiltrådte Mads Holger som radiovært på programmet "Skriftestolen" på Radio24syv. Samtidig skrev han den meget læste blog "Den sidste romantiker" hos Berlingske og bidrog flittigt til den offentlige debat.

I 2008 udgav han debutromanen "Alle går rundt og forelsker sig". Senere udgav han bøgerne "Udenfor citat" sammen med ekskonen Paula Larrain i 2008, "Bladguld" i 2012 og "Vorherre bevares" i 2015. Flere af bøgerne var udpræget selvbiografiske.

Mads Holger deltog også i livsstilsprogrammer på tv, hvor den velklædte levemand spiste og drak dyre retter sammen med andre tv-personligheder.

Familien oplyser, at Mads Holger mandag tog sit eget liv i familiens sommerhus på Sydfyn.

Han efterlader sig sin mor, en søster, to mostre og en kæreste.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip