Den ekstreme vej til større orgasmer

Ifølge Womenshealthmag.com så indeholdt den goodie-bag, som de Oscar-nominerede stjerner modtog i år, en helt særlig og stimulerende behandling til kvinderne. Nemlig den såkaldte O-shot. Der er tale om en injektion i de intime dele, som skal stimulere cellefornyelsen og gøre orgasmerne bedre.

Ny inspiration: Sådan får I et bedre sexliv med tantrasex. Se hvordan på Femina.dk

I første omgang tager lægerne en blodprøve fra patienten, hvor de separerer blodpladerne til at lave et blodplade-fyldt plasma, som de kan sprøjte ind i patienten igen to steder. Det gælder i henholdsvis det øverste af skeden og lige under klitoris under lokalbedøvelse.

Sidste år var der forlydender om, at realitystjernen Kim Kardashian angiveligt skulle have afprøvet metoden – dog i ansigtet. Denne injektion kendes under navnet ’vampire facial’.

Her er eksperternes bedste sextips til dig på Femina.dk

Det vides ikke rigtigt om det virker

Hvis du synes, det lyder fristende, bør du dog vide, at der ikke er nogen forskning på området, der kan vise, om det virker.

- Blodplader bruges på mange forskellige medicinske områder, men der findes ikke nogen reelle undersøgelser, der viser, om lige præcist O-shot er effektivt, siger Madeleine Castellanos, der er læge, til Womenshealthmag.com.

Hun forklarer, at selvom der er kvinder, der står frem på firmaets hjemmeside og fortæller, at det har virket fantastisk for dem, så kan man ikke vide, om der har været en fysisk effekt, eller om det er det psykologiske, der har været afgørende. Behandlingen koster 2.700 dollars. 

Af Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip