Den eneste forskel på disse to billeder er 30 sekunder

De sociale medier er fyldt med før- og efterbilleder af folk, der har trænet og vil vise deres vilde resultater frem. Men nu advarer en fitnessblogger mod, at vi tager de imponerende transformationsbilleder for gode varer.

Det er nemlig forbavsende nemt at snyde med den slags billeder.

Derfor har den 26-årige fitnessblogger Jess fra Orlando lavet et lille forsøg på Instagram for at vise, at på få sekunder kan man lave en sensation online, der vil få folk til at spærre øjnene op.

Iført bikini har Jess taget billeder af sig selv. På “efterbilledet” fremstår hun med en trænet mave, mens hun ser væsentlig mindre trænet ud på “førbilledet”. Det er oplagt at tro, at hun har lagt sin kost om og har trænet adskillige timer i træningscentret. Men der er kun 30 sekunder imellem de to billeder er taget, afslører hun.

Hvordan det, tænker hendes 45.700 følgere nok?

Foto: Instagram.

Det er et spørgsmål om kropsholdning, og hvordan bikinien sidder.

- På det venstre billede er min holdning dårlig, jeg presser min mave så meget ud jeg kan. På det højre billede står jeg ret og behageligt. Jeg flexer let, og jeg har justeret min bikiniunderdel, så den sidder pænt, skriver Jess.

Udover at advare andre mod falske transformationsbilleder, håber Jess også, at hendes billeder vil kaste lys på kropsselvtillid og -idealer.

- Jeg er ikke før-billedet. Jeg er ikke efter-billedet. Jeg er ikke fed, jeg er heller ikke perfekt. Jeg har masser af fejl. Jeg er bange. Jeg er usikker. Men jeg er ved at lære, og jeg håber, at jeg en dag vil lære at elske mig selv fuldt ud, slutter Jess sit indlæg med.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip