Den nye Batman fortryder flop-film

Skrevet af admin

10/12/2013

Dagens topnyheder

Når den længe ventede Batman-film "Batman vs. Superman" får premiere, er det med Ben Affleck i hovedrollen som superhelten Batman.

Det er dog ikke første gang, at den Oscar-belønnede instruktør og skuespiller skal spille superhelt.

I 2003 prøvede han kræfter med superhelte-karakteren for første gang i filmen Daredevil, som dog viste sig at være et kæmpe flop.

Derfor har det også skabt voldsom kritik fra fans, at Ben Affleck skal spille den populære flagermus.

Men i et interview med det amerikanske mandeblad Playboy indrømmer Ben Affleck, at "Daredevil" er den eneste film, han nogensinde har fortrudt, at have medvirket i.

- Det slår mig helt ud! Jeg elsker den historie, den karakter, men at jeg blev røvrendt på den måde, har jeg svært ved at slippe. Måske har det også været noget af motivationen til at spille Batman, siger han til Playboy.

Batman er senest blevet spillet af Christian Bale, og hans erstatning forsikrer fansene om, at denne film vil blive meget bedre end "Daredevil".

- Hvis jeg regnede med, at resultatet ville blive endnu en "Daredevil", så ville jeg nægte mig selv at lave den.

- Hvorfor skulle være med i en film, som jeg ikke regnede med ville blive god, og som jeg ikke regnede med, at jeg kunne gøre det godt i?, siger Ben Affleck, der sidste år instruerede og spillede hovedrollen i filmen "Operation Argo", som i februar fik en Oscar for årets bedste film.  

Han indrømmer også overfor Playboy, at han i sidste årti røg ind i en stime af film der ikke fungerede, blandt andet tæller flop-filmen Gigli, hvor han spillede overfor sin nu eks-forlovede, Jennifer Lopez.

Den 41-årige skuespiller har fået styrket sin status som Hollywoodstjerne igen, og for det takker han sin kone og skuespillerkollega, Jennifer Garner.

- At lære hende at kende, at blive forelsket i hende og være forbundet til hende gav mig fundamentet og modet til at sige "Jeg skal tilbage til Hollywood-verdenen", siger han.

"Batman vs. Superman" har premiere i 2015.

Newspaq