Den nye Bilka Vejle slår dørene op

Der har været godt gammeldags gang i den i Bilka Vejle de seneste måneder. Varehuset, der oprindelig åbnede for mere end tyve år siden, er nemlig blevet gentænkt fra bunden og indrettet på ny – alt sammen for at give kunderne en mere inspirerende indkøbsoplevelse, når de handler i Bilka.

I morgen klipper Vejles borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, snoren til åbningsfesten i det ombyggede varehus.

3.300 nye varer på hylderne

Indretningen i varehuset har blandt andet gjort det muligt at få plads til flere produkter i Vejle. Faktisk er der kommet over 3.300 nye varer på hylderne, så Bilka nu har samlet endnu mere under ét tag.

For at kunderne kan finde rundt i de mange produkter, er varehuset blevet genindrettet i opdelte afdelinger med enorme navigationsskilte i loftet. I frostafdelingen er varerne også blevet lettere at finde, fordi de er kommet op i øjenhøjde i nye frostskabe med glaslåger.

Bilka Vejle har desuden fået en ekstra indgang, der skal gøre det hurtigere at handle i Bilka, hvis man bare er ude efter de daglige indkøb i fødevareafdelingen.

Åbent fra 8-22

Varehuschef i Bilka Vejle Henrik Sødequist og kollegaerne har haft travlt op til åbningsfesten.

- Vi har knoklet i døgndrift på det seneste for at blive færdige til tiden, men når vi åbner i morgen, er jeg sikker på, at det har været det hele værd. Vi glæder os simpelthen sådan til at byde kunderne velkommen i vores nye omgivelser. Det nye varehus er blevet virkelig godt, og jeg håber, at kunderne vil tage varmt imod den moderne indretning og de mange nye varer og oplevelser, siger han.

Bilka og Starbucks’ kaffebar slår dørene op klokken 8, mens Carl’s Jr.’s burgerbar åbner klokken 11. Først klokken 22 om aftenen lukker varehuset igen.

Bilka i Vejle er det første af de i alt 18 varehuse i Danmarks eneste hypermarkedskæde, som alle skal fornys i de kommende år.

Dagens Gossip