Den nye Carrie: Jeg hader at shoppe

The Carrie Diaries-stjernen AnnaSophia Robb hævder, at hun hader at shoppe, fordi hun finder det overvældende.

Derfor indrømmer skuespilleren i et nyt interview, at hun foretrækker at ansætte en person til at give hende en favoritliste over munderinger i stedet.

Læs mere om den nye Carrie Bradshaw på ELLE.dk

19-årige AnnaSophia Robb spiller den unge udgave af Carrie Bradshaw i Sex and the City-efterfølgeren The Carrie Diaries, og hun har altså ikke den samme kærlighed til mode som hendes forgænger Sarah Jessica Parker

- Jeg nyder virkelig ikke at shoppe. Jeg finder det overvældende. Jeg foretrækker, at en anden vælger tøj til mig, og jeg så vælger ud fra det. At shoppe tøj er så stort et arbejde – du skal for eksempel tage alt dit tøj af, og tage noget på, og intet passer nogensinde helt rigtigt, og når du finder noget, du virkelig kan lide, bliver du altid nødt til at tage det til en skrædder, og så skal du betale ekstra, og vente en uge, indtil du kan gå i det. Det er et stort arbejde, siger AnnaSophia Robb til avisen The Independent.

For små fødder

Stjernen, der også er kendt for sin rolle i filmen The Way Way Back, har endnu et problem med sine sko, fordi hendes fødder er for små til at passe det meste fodtøj. Derfor bliver hun nødt til at lægge fyld i sine sko, når hun spiller Carrie Bradshaw.

- Jeg mener virkelig. Mine fødder er latterligt små. Jeg går praktisk talt stadig i børnesko. Jeg er bare en lille smule for lille til voksensko, så vi bliver nødt til at lægge indlæg i mine sko, når jeg spiller Carrie. Jeg bliver nødt til at købe sko i Asien!, siger AnnaSophia Robb.

Sarah Jessica Parkerer er jaloux på 'den nye Carrie'. Læs mere på elle.dk

Afslutningen på første sæson af The Carrie Diaries bliver vist på torsdag på Kanal 4.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip