Den store Nisseprøve - en interaktiv juleforestilling

Årets juleforestilling for hele familien i Kolding Teaterforening er Den store Nisseprøve, der vises på Mungo Park onsdag d. 11. december. Det sker henholdsvis klokken 16 og 18.

I Den store Nisseprøve skal de to nisser Nico og Nisselise i skole, for det er nemlig sådan at alle nisser hvert 100 år skal til Nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er en hver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse.

Nico og Nisselise får en dårlig start på prøven, fordi de kommer for sent, men Nisselise får hurtigt indhentet det forsømte fordi hun er en god og dygtig elev med stor respekt for lærerinden Frøken Hanegal.

Nico har imidlertid problemer. Som alle unge drengenisser har han svært ved at sidde stille og holde koncentrationen i skolen og han kommer til at lave helt om på nogle af julesangene. Han er en rigtig drillenisse, som får stor sympati hos børnene.

Det er en sjov, interaktiv og hyggelig juleforestilling fuld af julesange, der varmer op til julen for børn i alderen 4-10 år – og deres forældre. Forestillingen varer i 40 minutter, og billetter kan købes på www.billetten.dk.

Dagens Gossip