Den utrolige succes fortsætter: Nu er Lukas Graham nummer 1 i USA

Popdrengene i Lukas Graham giver superstjerner som Rihanna og Flo Rida baghjul på deres egen hjemmebane.

Den danske musikgruppe, der for tiden har travlt med at spille koncerter i USA, er nu strøget helt til tops og indtager førstepladsen på den amerikanske iTunes-hitliste

Den amerikanske kærlighed til sangen '7 Years' har ført gruppen helt op på duksepladsne på hitlisten over de mest solgte sange i Apples digitale musikbutik iTunes.

Læs også: 18 år siden dansker toppede i England: Nu stryger Lukas Graham ind på hitliste

I løbet af den seneste tid har hittet kravlet opad på de forskellige hitlister i USA, hvor nummeret nu at finde på 12. pladsen på den klassiske Billboard Hot 100-liste, mens de overgår Justin Bieber, Adele og Taylor Swift på iTunes.

Andenpladsen indtages af popsangerinden Meghan Trainor med sangen 'NO', mens rapperen Flo Rida - der er kendt for at sidde tungt på de forskellige hitlister i USA - må nøjes med bronzepladsen på iTunes-listen med hittet 'My House'.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

So 7 years is #1 in the USA! Damn... & meanwhile in Denmark! #WeCanBeGolden Brandon Beal

Opslået af Lukas Graham på 6. marts 2016

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Dagens Gossip