Den verdenskendte supermodel Bar Refaeli skal være mor

Der er liv og glade dage i supermodellen Bar Refaelis hjem. 2015 blev året, hvor hun og den israelske forretningsmand Adi Ezra blev erklæret for rette ægtefolk at være. Og 2016 har store ting i vente for det nygifte par.

- 2016 kommer til at blive..., skriver den 30-årige supermodel på Instagram til et billede af en positiv graviditetstest og emojier af en baby og en sutteflaske.

Der er altså babylykke i ovnen hos den israelske topmodel, som også har gjort sig som skuespiller og tv-vært. Bar Refaeli blev fast inventar i de kulørte blade, da hun fandt sammen med "The Wolf of Wall Street"-skuespilleren Leonardo DiCaprio. Efter længere tids on/off-forhold valgte de to dog endeligt at gå fra hinanden i 2011.

I 2012 fandt supermodellen sammen med milliardæren Adi Ezra, som hun blev gift med i september. Annonceringen af den lille ny kommer midt i en tid med lidt mindre positiv opmærksomhed for den israelske supermodel. I øjeblikket bliver hun nemlig undersøgt for skatteunddragelse, skriver The Times of Israel. I december blev hun afhørt af de israelske myndigheder i 12 timer under mistanke for ikke at betale nok skat i hjemlandet.

Se baby-annonceringen her: https://www.instagram.com/p/_-SutlsUU7/?taken-by=barrefaeli

Og et bryllups-tilbageblik her: https://www.instagram.com/p/_9p_xRMUXL/?taken-by=barrefaeli

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip