Den verdenskendte supermodel Bar Refaeli skal være mor

Der er liv og glade dage i supermodellen Bar Refaelis hjem. 2015 blev året, hvor hun og den israelske forretningsmand Adi Ezra blev erklæret for rette ægtefolk at være. Og 2016 har store ting i vente for det nygifte par.

- 2016 kommer til at blive..., skriver den 30-årige supermodel på Instagram til et billede af en positiv graviditetstest og emojier af en baby og en sutteflaske.

Der er altså babylykke i ovnen hos den israelske topmodel, som også har gjort sig som skuespiller og tv-vært. Bar Refaeli blev fast inventar i de kulørte blade, da hun fandt sammen med "The Wolf of Wall Street"-skuespilleren Leonardo DiCaprio. Efter længere tids on/off-forhold valgte de to dog endeligt at gå fra hinanden i 2011.

I 2012 fandt supermodellen sammen med milliardæren Adi Ezra, som hun blev gift med i september. Annonceringen af den lille ny kommer midt i en tid med lidt mindre positiv opmærksomhed for den israelske supermodel. I øjeblikket bliver hun nemlig undersøgt for skatteunddragelse, skriver The Times of Israel. I december blev hun afhørt af de israelske myndigheder i 12 timer under mistanke for ikke at betale nok skat i hjemlandet.

Se baby-annonceringen her: https://www.instagram.com/p/_-SutlsUU7/?taken-by=barrefaeli

Og et bryllups-tilbageblik her: https://www.instagram.com/p/_9p_xRMUXL/?taken-by=barrefaeli

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip