Denne 22-årige model vejer 181 kg, og hun spiser for at blive større

Skrevet af Ninna Andreasen

24/04/2015

Mest læste i dag

Hun kan spise tre pizzaer, fire dobbelte cheeseburgere, en stor portion pomfritter, en liter sodavand og to-tre milkshakes.

Det er ikke kun, fordi hun synes, fast food smager godt. Caitlin Finley er blevet en internetsensation med sine 181 kg og BMI på 80.

Hun lever af at spise, mens folk kigger på. Helt op til 10.000 kalorier per video. Det rapporterer Barcroft TV.

Læs også: Model på 165 kilo vil tage på for at tjene mere

Hendes fans sender forespørgsler på ting, hun kan spise. Noget af det mærkeligste var, da en bad hende spise en blanding af vaniljebudding og mayonnaise med ske.

Jeg forrådte mig selv
Men hun har langt fra altid været så glad for de ekstra kilo. Tiden i skolen var svær. Her blev hun mobbet groft og blandt andet skubbet ned af trapper af sine skolekammerater, der kaldte hende øgenavne.

Derfor tabte hun sig og holdt vægten i et år. Men det virkede forkert for hende.

- Jeg havde det værre, da jeg var tyndere. Jeg følte, jeg forrådte mig selv, for jeg er stor, siger Caitlin Finley.

Så faldt hun over en gruppe kvindelige modeller på nettet. Især én af dem - en frodig kvinde på 300 kg - fik hende til at spærre øjnene op.

Efter skolen gik Caitlin Finley i gang med at lave modelarbejde på webcam.

Læs også: Plus size-modellen Tess får anerkendt modelkontrakt

Hun møder misbilligelse - dog ikke fra venner og familie, der støtter hende. Hun frygter ikke, at ædegilderne på internettet går ud over hendes helbred.

- Jeg siger, at du har ikke snakket med min læge. Jeg var der faktisk i går, og mit blodtryk er som en atlets. Jeg siger ikke, at man bliver 100 af at spise tre pizzaer, men hvis det gør dig glad, hvad så? siger hun.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler: