Denne ansigtspleje må du ikke springe over

Måske har du tænkt, at du helst skal undgå at eksfoliere din sarte vinterhud for at bevare så meget fedt og fugt som muligt, men faktisk kan det gøre din hudtilstand værre, hvis du ikke får den renset den ordentligt.

Det forklarer Trine Sundene Marthinsen, presseansvarlig hos Dermalogica, til KK.no.

Ifølge Trine Sundene Marthinsen så kan al den fugtighedscreme, serum og de masker, som vi putter på for at fugte huden, ikke trænge rigtigt ind, hvis ikke vi har renset huden først.

- Det er vigtigt at fjerne de døde hudceller, der ligger på huden, så andre ingredienser kan virke, siger hun til KK.no.

fem super effektive råd imod tør hud på Femina.dk

Tjek din hud, før du vælger produkt

Med mindre du har meget tynd og skadet hud, så anbefaler Trine Sundene Marthinsen, at du eksfolierer din hud to gange om ugen året rundt. Men du skal være forsigtig med, hvilken type peeling du vælger alt afhængigt af, hvordan din hud har det.

- Vær omhyggelig, når du vælger en eksfolierende creme. Find en, der er tilpasset din hud. Eksfolierende cremer med korn er som regel for voldsomme til sensitiv vinterhud. Undgå også at eksfoliere, inden du går ud i vinterkulden, siger hun til KK.no. 

I stedet for en eksfolierende creme med korn fra fx valnødder, abrikoskerner eller lignende, så kan du vælge et produkt, der benytter sig af kemisk peeling, som ofte vil være en type frugtsyre, der renser din hud.

Her er den bedste kost for din hud. Se mere på Femina.dk

Du skal stadig huske at rense

Trine Sundene Marthinsen fastslår at en almindelig afrensning af huden til dagligt ikke kan erstatte eksfolieringen, selvom det stadig er vigtigt, at du er flittig med at rense. Brug gerne dit renseprodukt, inden du eksfolierer, så cremen kan få rigtigt fat.

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip