Denne bogreol gemmer på den vildeste funktion

Okay – vi indrømme gerne, at denne tips og tricks-historie måske bliver en anelse svær at efterligne derhjemme, for der findes ikke mange handymænd, der er ligeså seje som Bob Clagett. Til gengæld kan man kun tage hatten af for Bob, for dét, han netop har bygget, er noget, der vil få de fleste til at tabe kæben.

På sin hjemmeside I Like To Make Stuff, kan man følge med i de vilde byggeprojekter, som Bob med tiden har kastet sig over. Gennem detaljerede videoer guider Bob seerne gennem de – til tider - komplicerede projekter.

Senest har Bob dog overgået sig selv ved at bygge en bogreol, som man ellers kun ser på film. Videoen er blevet set af mere end 3.5 millioner på YouTube, og det forstår man godt. Reolen gemmer nemlig på en hemmelig dør, og hvem vil ikke gerne have sådan én i sit hjem?

Intet er overladt til tilfældighederne, når Bob Clagett kaster sig over sit reol-projekt, og der er i den grad kælet for detaljerne. Bare vent til du ser, hvordan døren/reolen åbnes.

Så har du selv en skunk-lem derhjemme - eller et værelse, du gerne vil have skjult – så er der her inspiration til, hvordan du kan bygge en reol, der med garanti ikke er nogen af dine venner, der kan prale af at have derhjemme.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip