Denne far har fået en genial ide til at holde sit barn beskæftiget

Når babyer lærer at bevæge sig, får deres forældre nok at se til med at løbe rundt efter dem for at holde øje med, hvad de laver.  Spiser de af potteplanten, gnaver de i ledningerne eller har de fundet en lille ting, som har kurs mod munden? Mulighederne er mange.

Gode råd kan være dyre, når man gerne vil underholde sine langfingrede og utålmodige småbørn, der hele tiden er på jagt efter nye eventyr.

En far, der går under navnet teachezofpeachez på det sociale medie Imgur, har tænkt ud af boksen og lavet et genial stykke “legetøj”, som vil gøre de fleste babyer meget misundelige.

Den kreative far har samlet alle de ting, som hans lille søn er vil med at pille ved, og sat dem fast på en plade. Der er fx en regnemaskine, en toiletrulleholder, flere slags lås, rullehjul, lygter, nøgleringe og en “gammeldags” telefon med rør.

Foto: Imgur.

Et  sandt paradis for en ægte pilfinger. Og sønnike er beskæftiget i timevis med alle tingene, som selvfølgelig kræver at en voksen holder øje, så barnet ikke kommer til skade eller piller små dele af.

Farens billede med den sjove ide er blevet set to millioner gange på Imgur, og positive kommentarer er væltet ind. Andre forældre er vilde med ideen, som nok bliver kopieret i en del hjem.     

Dagens Gossip