Denne form på ørenringe slanker dit ansigt

Det er meget let at pifte dit look op ved at sætte nye ørenringe til. Denne sæson er det især de lange og store ørenringe, der hitter, og det har en særlig god effekt på dit ansigt.

Det skriver modeskribenten Cecilie Leganger til KK.no.

Længere og smallere

De lange ørenringe giver simpelthen en effekt af at strække dit ansigt længere, end det egentlig er, og på den måde virker det også smallere, forklarer hun.

Se galleriet med 10 lune vintermodefund på Femina.dk

Det er i princippet den samme effekt, du kan opnå ved at bruge en flot og øjnefaldende halskæde. Dette vil nemlig få din hals til at syne længere. Begge dele så man hos designerne som Dolce & Gabbana på catwalken for denne sæson, skriver hun.     

Sæt mere fokus på

Du kan forstærke ørenringenes effekt ved at bruge en højhalset bluse eller kjole og ved at gå efter ørenringe, der er meget markante, og så fylder noget. Derudover kan du få yderligere fokus på ørenringene ved at sætte håret op.

- Ørenringe ser lækkert ud til opsat hår, og juvelfarver giver et glamourøst udtryk, siger Silje Pedersen, der er mode- og skønhedsredaktør på KK.no.

Sådan sætter du en smuk hestehale. Få guiden på IN.dk

Pas på de tunge varianter

Du bør dog være varsom med at vælge ørenringe, der er alt for tunge. Det kan gøre dine øreflipper rigtigt grimme.

- Tunge ørenringe strækker ikke bare øreflippen, men også hullet som ørenringen fæstes i, siger plastikkirurgen Christian Busch til KK.no.

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip