Denne friskole slår Inger Støjberg af tønden

Fredag aften holdt Ørestadens Friskole i København sin store fastelavnsfest.

Normalt er det katten, man slår af tønden i den forbindelse. Men på friskolen var der andre (fastelavns)boller på suppen.

Tønden var nemlig udsmykket med integrationsminister Inger Støjberg.

 

Billedet blev delt på sociale medier, og mange var dybt forargede. Blandt andre venstrekvinden Helle Lillelund fra Holstebro.

- Jeg er som sådan ikke forarget... Synes bare det er pisse dårlig stil af en skole, at blande voksnes ideologier med børnenes verden! Og 'vi' bliver forarget over at børn mobber hinanden... Hvad i alverden er meningen? Uanset partifarve, er det i min verden ikke et sundt signal at sende!, skriver Helle Lillelund til billedet, som i skrivende stund er delt knap 400 gange og liket af 1600 Facebook-brugere.

Til BT indrømmer friskolen, at billedet er fra dens fastelavnsfest i går.

- Det er rigtig nok, og jeg kan kun beklage over for Inger Støjberg. Det har intet med skolens holdninger at gøre, og det har heller ikke noget med hende at gøre, siger skolens leder Anne Godt-Hansen.

Hun blev ifølge eget udsagn først opmærksom på billederne lørdag morgen, efter de var begyndt at cirkulere på sociale medier. Det var de ældste børns tønde, Inger Støjberg var afbildet på, og hun havde været sammen med de yngste børn til festen.

Læs også: V-lokalformand går i protest mod Carl Holst 

Anne Godt-Hansen siger, at det i sidste ende er hendes ansvar, men at det ikke er sket med hendes vidende, og ikke er et udtryk for skolens holdning.

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip