Denne kamp overbeviste Cardiff om Cornelius skulle købes

15 april 2013. FCK er begyndt at halte i Superligaen, og med en kanonform er de regerende danske mestre Farum begyndt at bejle til førstepladsen.

Holdene mødes i Farum Park til en ren gulddyst, og med en sejr hjemme ville FCN kun have fire point op til FC København med seks runder tilbage.

Efter 26 minutter står den spændende kamp 2-1 til hjemmeholdet, men da kampen slutter, er det FC Københavns spillere, der med en 3-2-sejr kan juble over reelt set at have hjemført mesterskabet.  

Matchvinder blev Andreas Cornelius, som på kanten af offside opfanger en skævert fra Jores Okore og skyder bolden ind. Blandt de over 10.000 tilskuere sad Cardiff Citys chefscout, Mark Stow.

- Det var tredje gang, at jeg så Andreas live. Og da jeg kom hjem, fortalte jeg vores manager og direktør, at jeg var overbevist om, at han var manden, der skulle score for os, hvis vi rykkede op i Premier League, siger Mark Stow til Ekstra Bladet.

Sidstnævnte gik i opfyldelse allerede dagen efter, og så var det altså alene op til direktøren i Cardiff City samt naturligvis manager Malky Mackay at sætte et tilbud sammen, som hverken FCK eller Andreas Cornelius kunne afvise.

- Vi er ellevilde over, at det endelig er faldet på plads. Efter den kamp mod FC Nordsjælland var han vores main target, for han har hele pakken. Han er stor og stærk, men alligevel hurtig. Han kan true i dybden og i luften, og trods sin størrelse går han glimrende med i spillet uden for boksen. I det hele taget er han meget moden i sit spil trods sin unge alder, uddyber Mark Stow.

Mark Stow fortæller, at klubben første gang så Andreas Cornelius i efteråret, og siden er det altså gået stærkt.

Dagens Gossip