Denne kvinde måtte ikke slette sit tv-abonnement - du gætter aldrig hvorfor

Vi ved allesammen hvor let, det er at få oprettet et abonnement på noget, der koster penge. Og vi ved også, hvor indviklet det nogle gange er at få lov til at lukke det igen.

Men 56-årige britiske Norma Clarke tager nok alligevel prisen for at være den person, der har haft allersværest ved at få opsagt et abonnement.

Det skriver The Express.

Hun ringede til film-siden Sky for at komme ud af sin aftale, men blev blankt afvist. Begrundelse: Hun lød som en mand.

- Jeg kunne ikke annullere min Sky-pakke, fordi personen i den anden ende af røret ikke troede på, at jeg var en kvinde, siger Norma Clarke, der kommer fra Manchester, til The Express.

Norma Clarke er født med et forstørret stemmebånd, hvilket gør, at hendes stemme er usædvanligt dyb for en kvinde.

Hun er vant til at høre for sin dybe mandestemme, men en situation som den, hun blev sat i af Sky, har hun alligevel ikke oplevet før.

Norma Clarke har besøgt adskillige doktorer, men alle steder har hun fået at vide, at hendes stemmeleje er uhelbredeligt.

Heldigvis, fortæller hun, har den usædvanligt dybe røst aldrig haft nogen negativ effekt på hendes succes med det mandlige køn. Tværtimod har flere af hendes bejlere været tiltrukket af, at hun er ‘en smule anderledes'.

Se - og hør - hende fortælle om episoden her:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip