Denne mand er indehaver af en vanvittig verdensrekord: Vent til du ser, hvad det er

I Indien bor Savjibhai Rathwa, der er indehaver af en imponerende verdensrekord – en verdensrekord som hver dag tager ham tre timer at vaske.

Den 60-årige inder er nemlig i besiddelse af verdens længste hår, som er samlet i en uhyre lang hestehale. Det skriver Some News.

Og hold nu fast. For Rathwas hår måler over 19 meter(!).

Når indiens svar på Rapunzel har vasket sit hår, tager det mange timer timer om at lufttørre, og når ham bevæger sig rundt på sin gård, må han bære sit hår i favnen. Når Rathwa til gengæld slappet af med sin pibe, får hans børnebørn lov til at sprede hans lange hår ud på gulvet i hjemmet.

Og skulle du nu sidde og misunde Savjibhai Rathwa hans imponerende hårpragt, så deler den 60-årige rekordindehaver gerne ud af hemmeligheden bag sit lange hår. Han fortæller nemlig, at det hele skyldes en sund og vegetarisk diæt, samt at han undgår alt for stærkt mad.

Som det næste vil Savjibhai Rathwa nu have fat på Guinness World Records (Guinness Rekordbog), så han officielt kan bryste sig af titlen som manden med verdens længste hår. En erobring som ikke bør volde de store problemer, da Rathwas hår i forvejen er tre gange så langt, som hos den mand, der i øjeblikket sidder på Guinness-titlen.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip