Denne mands gestus til sin kone, der mistede en finger for nylig, får nettet til at smelte

Et rørende billede går sin sejsgang på facebook, fordi det viser den stærke kærlighed mellem et ægtepar fra Jasper, Indiana i USA.

For seks uger siden fik den 37-årige mor til fem, Libby Sanders, sin lillefinger skåret af i en ulykke. Det har været svært for hende at vænne sig til en tilværelse med en finger mindre.

Læs også12-årig Johanna frygtede sin kommende operation - så fandt overlægen på noget genialt

Men for nylig gjorde Libbys mand, Matt Sanders, det lidt lettere for hende at acceptere sin manglende finger, beretter Libby på Facebook.

Da Libby var ved at putte neglelak på sine fingernegle, blev hun mindet om sin situation, hvilket hun nævnte for sin mand, der straks tilbød hende, at hun kunne putte neglelak på hans lillefinger i stedet.

- Du kan male min lillefingernegl, så den matcher dine negle resten af vores liv, sagde den kærlige ægtemand til sin kone.

Libby blev så glad og rørt over sin mands reaktion, at hun tog et billede, efter hun havde takket ja til sin mands tilbud, der viser deres hænder sammen.

Det hjertevarme billede har Libby siden delt på Facebook, hvor folk er vilde med den søde historie, som får tårerne frem. Billedet er på få dage blevet delt over 120.000 gange.

- Jeg kan ikke forestille mig en sødere eller venligere mand. Ingen ord er tilstrækkelige til at beskriver vores kærlighed, forklarer Libby på Facebook.

Siden da har Libby lagt ny neglelak på, og det samme har hendes mand, som bliver genkendt og rost på sit job af folk, der har set historien på Facebook.

Se Libbys facebookopslag her:  

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip