Denne unge pige kan ikke finde sin mor. Det, disse mennesker gør, er helt utroligt

Det starter som et socialt eksperiment, hvor et søskendepar vil se, hvordan folk på gaden reagerer, når de ser en lille pige, der er blevet væk fra sin mor.

Pigen Tally går op til forskellige mennesker på gaden og siger, at hun er blevet væk fra sin mor, og om vedkommende kan hjælpe hende. Imens filmer hendes storebror deres reaktioner. 

De fleste reagerer instinktivt hjælpsomt, og svarer fx:

- Hvad er din mors nummer, så ringer vi til hende.
- Har du et metrokort? Du kan få mit metrokort, så du kan komme hjem.
- Vi ringer til politiet med det samme.

En enkelt mand slår overraskende ud efter pigen:

- Jeg ved ikke, hvem din mor er, siger manden vredt og går videre.

Han ender med at skubbe til den lille pige og bede hende om at skride ad helvedes til. 

Hvad der er allermest overraskende er dog, at pigen under videooptagelserne bliver forsøgt bortført af en pædofil.

Læs også: Mand giver tigger 600 kroner og følger efter ham for at se, hvad han bruger pengene på: Resultatet giver kuldegysninger

Mens en ældre herre forsøger at hjælpe pigen i forsøget, kommer en fyr forbi, som tager fat i hende og vil tage hende fra den ældre herrer, der vil hjælpe hende.

- Leder du efter din mor? Jeg ved, hvor din mor er. Hun bor i min bygning, siger han lokkende og i et forsøg på at overbevise den ældre herre om, at han skal lade pigen gå med.

Den ældre herre nægter vedholdende at lade pigen gå med. Storebror, der ellers har filmet forsøget træder til og skændes med manden. De ringer til politiet, som kommer fem minutter efter.

Da politiet løber mandens navn igennem deres registre, viser det sig, at der er udstedt et polititilhold og en arrestordre på manden, og at han er kendt som pædofil.

Selvom det sociale eksperiment viser, at det kan ende helt galt at gå med en fremmed, så viser det også, at der er mange hjælpsomme mennesker derude, ifølge søskendeparret bag videoen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip