Dennis Flinta: Vi får ikke sat et godt leverhug ind

Selv om Brøndby var ude i en hård midtugekamp imod Hibernian, var det ikke til at se det på deres spil.

Gæsterne fik stresset Silkeborg-spillerne så meget, at de begyndte at stresse hinanden. Brøndbys pres efterlod samtidig store huller i kæderne, men Silkeborg var ikke i stand til at udnytte det.

- Vi kunne have gjort mere væsen af os. Vi fik ikke sat et ordentligt leverhug ind. Vi er farlige på enkelte tidspunkter, men det vil vi også gerne være kontinuerligt, siger Dennis Flinta.

- Når de presser så højt og meget, er det ikke altid, at deres pres sidder lige i skabet. Vi stressede os selv mere, end de gjorde i nogle situationer. Vi havde meget plads nogle gange, men det er vi bare ikke teknisk gode nok til at udnytte, siger Flinta.

Silkeborg-træner Peter Sørensen er også enig i, at det tekniske haltede. Han indrømmer, at det går noget hurtigere i Superligaen, og derfor kræver det noget tilvænning i forhold til 1. division.

- Det, der skal til, udfører vi for dårligt. Det er en evne, at kunne gøre det rigtige under pres og gøre det med færre berøringer. Det må vi vænne os til, og det kan være, at der går et par kampe med det, siger Peter Sørensen efter kampen.

- Når Brøndby spiller, som de gør, så er der ting, man skal være skarpe på. Og hvis man er det, så er der rigtig gode muligheder. Der er for mange spillere, som ligger for langt fra deres bedste. Det ville gå bedre, hvis vi kunne behandle kuglen bedre, siger han.

Sæsonen er kun lige skudt i gang, og det kan være derfor, at spillerne ikke helt er på toppen endnu. Alligevel havde Silkeborg-træneren forventet en bedre præstation.

- Jeg synes, at vi lige manglede det sidste i dag. Der mangler nogle procenter, som ikke kom ud. Jeg har den følelse af, at vi har mere, end hvad vi gav i dag. Jeg havde forventet, at vi kunne gøre mere imod Brøndby, end vi gjorde i dag, siger Peter Sørensen.

/ritzau/

Dagens Gossip