Depp: Derfor er jeg vild med min unge kone

Skrevet af admin

25/11/2015

Mest læste i dag

Det slog gnister på filmlærredet, da Johnny Depps karakter forelskede sig i Amber Heards under indspilningerne til "The Rum Diary" i 2011.

Men også uden for settet faldt den 52-årige filmstjerne efterfølgende i armene på den 29-årige skuespillerinde, kort tid efter han annoncerede bruddet med kæresten gennem 14 år, den franske sanger- og skuespillerinde Vanessa Paradis.

Depp giftede sig aldrig med Paradis, men faldt derimod straks på knæ for sin Heard, og ifølge den excentriske skuespiller er forholdet mellem de to elektrisk.

- Vi har virkelig meget kemi sammen på så mange planer, men en af de første ting, hvor hun virkelig slog benene væk under mig, var, da jeg fandt ud af, at hun er vildt passioneret for bluesmusik, fortæller filmstjernen til mediet E! News og fortsætter:

- Jeg kunne spille en gammel, obskur sang, og så kendte hun den allerede, forklarer han videre.

Ud over passionen for den støvede bluesmusik deler parret også samme interesse for litteratur, og det gør Depp om muligt endnu mere betaget af Heard.

- Hun elsker at læse og skrive, og så er hun en lige så stor læsehest, som jeg er. Så også på dét punkt havde vi straks en kemi sammen, afslører den Oscar-nominerede "Pirates of the Caribbean"-stjerne, der også er blændet fuldstændig bagover af Heards hylster.

- Jeg har altid følt, at jeg burde have levet i en anden tidsalder, og sådan havde jeg det også med Amber, da jeg så hende for første gang. Hun er så strålende og smuk - jeg er en meget heldig mand, lyder det fra Depp.

Skuespillerparret giftede sig tidligere i år og har endnu ingen fælles børn sammen, mens Depp i forvejen er far til 16-årige Lily-Rose og sønnen Jack på 13 år fra forholdet med franskmanden Vanessa Paradis.

Depp kan i øjeblikket ses i de danske biografer i FBI-thrilleren "Black Mass", mens fru Amber Heard fra næste år kan ses i dramaet "Den danske pige", når den får premiere 4. februar.

/ritzau/FOKUS