Depps døds-drama droppet

Med et tikkende ur hængende over hovedet har Johnny Depp endelig fået sendt sine to hunde tilbage til USA i sidste øjeblik, efter de stod til aflivning, hvis de blev i Australien.

Den 51-årige skuespiller befinder sig 'Down Under', hvor han er ved at indspille den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien, og her havde han taget sine to Yorkshire-terrier med i sit privatfly.

Det lykkedes Depp at snige hundene med ind i landet, men efter han, Boo og Pistol blev spottet uden for en hundesalon, greb myndighederne ind og hentede hundene, fordi de ikke var blevet ansøgt til toldmyndighederne og heller ikke var i de efterfølgende obligatoriske 10 dages karantæne grundet eventuelle sygdomme.

Det meddelte myndighederne i en pressemeddelelse torsdag.

- Det er på tide, at Boo og Pistol smutter tilbage til USA. Johnny Depp har 50 timer til at sende dem tilbage på det samme fly, som de kom hertil i. Ellers afliver den australske stat dem, harcelerede Australiens landbrugsminister, Barnaby Joyce.

Depp selv reagerede straks på konsekvensen og sendte hundene på et fly tilbage til USA fredag, skriver ABC News.

Det bekræfter landbrugsministeren på Twitter.

- Hundene er væk, lyder det korte, men sigende tweet.

Depps talsperson har forholdt sig tavs under hele sagen, mens de australske myndigheder bemærkelsesværdigt har sendt flere pressemeddelelser ud om sagen, for selv om man er Oscar-nomineret, Golden-Globe-vinder og en rigtig flot fyr, har man ikke særlige privilegier:

- Hvis vi begynder at give filmstjerner lov til at bryde reglerne - selv om de er kåret som verdens mest sexede - når de vil ind i landet, kan vi lige så godt lade alle bryde reglerne, har Joyce sagt til ABC Brisbane.

Den kommende "Pirates of the Caribbean"-film får premiere i 2017 med titlen "Dead Men Tell No Tales," og på rollelisten ses også Orlando Bloom vende tilbage i rollen som Will Turner.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip