Deres 3 børn døde i en forfærdelig bilulykke - 6 måneder senere sker det utænkelige

Lori og Chris Coble oplevede det mest forfærdelige, mennesker kan opleve. Ikke alene mistede de et barn.

De mistede alle deres tre børn på samme tid, da de døde i en bilulykke i 2007. Det skriver Little Things.

 

En stor lastbil lastet med omtrent 20 ton varer ramte familiens bil. Lori Coble fik hukommelsestab ved ulykken og husker intet af dagens begivenheder.

Hun og børnene kom på forskellige hospitaler. Hendes mand ventede i pinsel på nyheder om sin families tilstand. Et efter et døde børnene.

Chris Coble blev den, der måtte overlevere den tragiske nyhed til sin hustru og børnenes knuste mor.

Lastbilchaufføren erkendte sig skyldig i uagtsomt manddrab og blev dømt. Derefter gik ægteparret i gang med arbejdet for at ændre hele transportindustriens politikker - for at redde liv.

Blot seks måneder senere viste der sig et nyt lys i mørket for parret. Det kom dog ikke fra transportindustrien eller andre, men fra dem selv. Lori Coble blev nemlig gravid med trillinger. To piger og en dreng - lige som de havde haft før.

I ægteparrets øjne havde deres afdøde børn en hånd med i spillet.

- Ens sind kan slet ikke tænker anderledes. Hvis du føler, at nogen våger over dig, beskytter dig, og noget som dette sker, er det svært at tænke, at de ikke er involverede i at forme noget som dette, sagde Chris Coble.

I maj sidste år fejrede trillingerne Ashley Ellie og Jake deres syv års fødselsdag.

- Jeg tror, det er et mirakel. Jeg tror, at Kyle, Emma og Katie havde noget med det at gøre. Jeg tror, de hjalp os og gjorde det muligt, siger Lori Coble.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip