Derfor angreb Chris Froome

Skrevet af BNB

30/06/2013
Men ifølge Chris Froome var der en logisk forklaring på angrebet. - Jeg vidste, at det var en vanskelig og farlig nedkørsel. Jeg var forrest sammen med Richie (Porte, red.), og jeg tænkte, at det måske var et godt tidspunkt at køre lidt til, komme foran og tage nedkørslen i mit eget tempo og undgå problemer. Det er altid godt at holde folk på mærkerne, siger Froome til Team Skys hjemmeside. Britens mini-udbrud holdt da også kun et par kilometer, hvorfor det vel er tvivlsomt, hvor mange unødige kræfter han brugte på overraskelsesangrebet. Chris Froome var i øvrigt ikke den eneste af klassementsrytterne, der søndag stak af fra feltet. Danske Jakob Fuglsang gik i udbrud, kort efter Froome blev hentet af feltet. Men desværre blev Astana-kaptajnen hentet kort før mål.

Mest læste i dag

Men ifølge Chris Froome var der en logisk forklaring på angrebet.

- Jeg vidste, at det var en vanskelig og farlig nedkørsel. Jeg var forrest sammen med Richie (Porte, red.), og jeg tænkte, at det måske var et godt tidspunkt at køre lidt til, komme foran og tage nedkørslen i mit eget tempo og undgå problemer. Det er altid godt at holde folk på mærkerne, siger Froome til Team Skys hjemmeside.

Britens mini-udbrud holdt da også kun et par kilometer, hvorfor det vel er tvivlsomt, hvor mange unødige kræfter han brugte på overraskelsesangrebet.

Chris Froome var i øvrigt ikke den eneste af klassementsrytterne, der søndag stak af fra feltet. Danske Jakob Fuglsang gik i udbrud, kort efter Froome blev hentet af feltet. Men desværre blev Astana-kaptajnen hentet kort før mål.