Derfor blev Mancini fyret

Sidste år sikrede italieneren det første mesterskab til klubben i 44 år, og forrige år blev FA-cup trofæet hentet hjem for første gang i 43 år. I år blev det til gengæld ikke til nogen titler for 'The Citizens', og præstationerne i Champions League kunne også have sin del af forklaringen.

Ifølge den engelske avis Daily Star er det dog ikke de svingende resultater og manglende titler, der er hovedårsag til den 48-årige managers exit. Angiveligt skulle Mancinis mandskabspleje være det, der nu giver bagslag. Uenighederne med Mario Balotelli kan næppe tilskrives træneren alene, men Mancini skulle ifølge avisen også have været i konflikt med spillere som Joe Hart, Samir Nasri, Joleon Lescott og Vincent Kompany i denne sæson. Det har skabt en dårlig stemning i omklædningsrummet.

- Tag ikke fejl, de vil ikke have ham i klubben længere. De er optimistiske omkring, at han er på vej ud af døren, men indtil da holder de champagnen på køl, fortæller en anonym kilde til Daily Star.

Ifølge kilden var den dårlige mandskabspleje og de mange uenigheder med spillerne grunden til, at en håndfuld af stjernerne gik til ledelsen og bad om at få afskediget den italienske manager.

Der er dog intet, der er så dårligt, at det ikke er godt for noget - italieneren menes at modtage vanvittige 66 mio. kr. i fyrings-bonus, og mon ikke det lykkes ham at finde en ny arbejdsgiver også.

Det åbne spørgsmål er nu, hvem der skal overtage trænersædet for vicemestrene. Her har det længe været Malaga-træneren Manuel Pellegrini der har været på folks tunger. Ifølge bookmakerne er chileneren da også favorit til at overtage det varme sæde på Etihad Stadium. Lige efter ham tror bookmakerne mest på José Mourinho og Carlo Ancelotti som næste City-træner.

Dagens Gossip