Derfor er Pokémon-spillere bedre i sengen

Det er ikke et uvant syn at se en ihærdig Pokémon-jæger med et blik rettet mod det næste bytte i lokalområdet.

Måske er du selv Pokémon-jæger på en mission om at fange hver og en? For sådan er det. En sand Pokémon-jæger bliver ved, indtil alle Pokémons er i nettet.

Og er det i virkeligheden så slemt at være en ihærdig Pokemon-spiller?

Sammen med Danmarks største forhandler af sexlegetøj Sinful.dk, undersøger vi her, hvilke fordele, som Pokemon-spillere har i sengen:

Her er 3 gode grunde til, at Pokemon-spillere er bedre i sengen:

1. Udholdenhed er nøgleordet

Alle Pokemon-spillere kender til udholdenhed – og en god portion tålmodighed.

Der er nemlig mange Pokémons, der skal fanges, og det kan godt tage tid. Flere Pokémon-spillere har præsteret at gå flere hundrede kilometer på kort tid for at fange det næste bytte.  

Hvis denne ihærdighed kan overføres til dobbeltsengen, kan du være sikker på, at en Pokémon-spiller bliver ved, og ved, indtil målet er nået – om det er ultimativ nydelse eller en orgasme, må du jo selv finde ud af.

2. Pokemon-spillere kender til rollespil

Virkeligheden og den virtuelle verden smelter sammen.

Det er ikke uvant at støde på Pikachue i egen høje person for tiden. Folk går gerne udklædt som en Pokémon i virkelighedens verden for at leve sig mere ind i spillet.

Og er du villig til at gå klædt som en Pokémon i offentligheden, så er du vel også villig til at prøve rollespil hjemme i privaten?

Er der i virkeligheden langt fra Pikachue til Fifty Shades of Grey, hvor du skal lege Mr. Grey og Anastasia Steele for en kort stund?

Du kan næsten være sikker på, at spiller din kæreste Pokémon Go, så vil du også kunne lokke ham eller hende med på andre sjove lege i soveværelset.

3. En Pokémon-spiller er aktiv om natten

Hvis du troede at det er en simpel livsstil at være Pokémon-jæger, så tro om igen.

En ihærdig Pokémon-jæger kan nemlig godt finde på at tage ud og jage midt om natten for at fange nye Pokémons.

Hvis du er kæreste med en Pokémon-jæger, kan du derfor godt regne med, at han eller hun er ekstra aktive i de sene aftentimer - og det kan også betyde mere sex.

For hvad er mere nærliggende end at fejre fangsten af nye Pokémons, efter en god nats jagt, med ekstra lagengymnastik derhjemme? Hvis du ikke allerede har udnyttet, eller udnytter, de sene aftentimer med kæresten, så er Pokémon Go altså en god anledning til dette.

Det er positivt at være kæreste med Pokémon-spiller

Næste gang du er træt af at din kæreste nu igen skal ud og fange Pokémons, så prøv lige at genovervej, om det egentligt ikke er en fordel at Pokémon Go er kommet ind i jeres liv og parforhold?

Og er din kæreste en ægte Pokemon-fan, så kan du rent faktisk give ham en sjov oplevelse med denne Zolo Pocket 8-ball fra Sinful.dk, som minder om Pokémon-balls fra det populære spil.

Her er forskellen blot, at dette ”legetøj” er noget, som din kæreste også kan få glæde af, når Pokémon-dillen er ovre igen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip