Derfor gjorde Søndergaard grin med Akharraz

- Føler mig overhovedet ik værdsat i AGF jeg har fucking! lige sikret klubben 3 vigtige point. Nu smutter jeg til Kbh og måske blir jeg der!, skrev Akharraz.

Den blev blandt andet læst af håndboldspilleren Kasper Søndergaard, der efter sidste kamp i håndboldligaens grundspil onsdag, hvor hans klub Skjern vandt og overhalede Bjerringbro-Silkeborg på andenpladsen, skrev følgende tweet:

- Føler mig ikke værdsat i Skjern! JEG har fucking lige sikret klubben en 2. plads i ligaen. Nu tager jeg til Århus og måske jeg bliver der:-(

Kasper Søndergaard understreger, at det var ment som humor.

- Det var bare for sjov. Mere var der ikke i det. At det så blev pustet så stort op, det havde jeg ikke lige regnet med. Det overrasker mig. Men det går nok. Der var ikke nogen ond mening med det, siger Kasper Søndergaard.

Og du føler dig værdsat i din klub?

- Jeg føler mig værdsat i Skjern. Og jeg havde snakket med Carsten Thygesen (Skjerns bestyrelsesformand, red.) om det var ok inden. Og det var det, fortæller Søndergaard.

Osama Akharraz har siden trukket i land i forhold til at udtrykke sin utilfredshed på twitter på den marante måde. Og AGF-træner Peter Sørensen har prøvet at holde sagen på det humoristiske plan ved at love, at han fremover ikke vil nøjes med at kramme Akharraz, men også vil kysse ham.

Har Carsten Thygesen så lovet også at kysse dig, ligesom Peter Sørensen har gjort over for Osama Akrarraz i AGF?

- Jeg tror vi starter med en krammer. Så tager vi den derfra.

Det er sådan, man gør på vestkysten?

- Lige præcis, griner Kasper Søndergaard.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip