Derfor gør sex dig mere intelligent

Selv om det lyder som en dårlig scorebemærkning, så mener psykologer, at det kan give din intelligens et boost, hvis du dyrker sex.

Når du lægger det til undersøgelser, der viser, at sex også mindsker stress samtidig med du brænder kalorier af, så lyder sex pludselig som et fantastisk vidundermiddel. Så hvad venter du egentlig på?

LÆS OGSÅ: Gode fædre mister sexlysten

Forskere har fundet frem til, at mus, som dyrker sex, i høj grad øger antallet af neuroner i det område af hjernen, som danner langtidshukommelsen. Og stoppede musene med at have sex, kunne man ifølge psykologerne fra universitetet i Maryland spore en nedgang i deres intelligens. Det skriver Daily Mail.

- Vi opdagede, at selv om der havde været en produktion af nye neuroner, så blev de kognitive evner, som muse erhvervede under forsøget, nedsat, når musere blev udsat for lange perioder uden seksuel aktivitet, lyder det fra forskerne.

LÆS OGSÅ: 10 vilde fakta du ikke vidste om sæd

Deres resultater bakkes op af en koreanske undersøgelse, som viser, at sex øger intellektuelle funktioner. Her fandt man, at sex skabte neuroner, som modvirker stress-symptomer.

Desuden mener man, at et aktivt sexliv er med til at mindske risikoen for demens hos ældre, men her er årsagssammenhængen mere kompliceret. 

Dagens Gossip