Derfor har statuer altid en lille penis

De imponerende arm- og mavemuskler er ikke til at tage fejl af på de græske statuer af fortidens helte og hovedpersoner, og de kridhvide figurer stråler af maskulint mod.

Du står midt på museets gulv og piller dig i øret, da du bliver ramt af en diffus følelse af ærefrygt og mindreværdskomplekser i mødet med de stærke og modige skulpturer.

Pragteksemplarer på den perfekte mand, tænker du og piller lidt i næse... men så begynder du at nedstirre statuernes blege kønsorganer.

Et smil fylder dit kødfyldte ansigt, da du foretager en mental sammenligning af din egen penis med de små pikke, der diskret dingler få centimeter ned fra mellem benene på de udstillede figurer.

Men hvad er forklaringen bag de altid små penisser?

Læs også: Dansk forskning: Det gør cola ved din tissemand

Ifølge How To Talk About Art History skal svaret findes i det faktum, at størrelsen ikke betød alt i fortiden.

Faktisk var en stor penis ildeset i de gamle, gamle dage.

Kunsthistoriker Ellen Oredsson forklarer, at en stor penis var ensbetydende med en mand, der var 'tåbelig, liderlig og grim'.

Ifølge Unilad var der en udbredt opfattelse af, at manden ville tænke sig om og bruge sin hjerne – og ikke sin penis – hvis størrelsen på kønsorganet var af en beskeden størrelse.

Med ovenstående oplysninger kan du imponere dine venner, hvis I tager en tur på museum for at nærstudere græske statuer - spørgsmålet er så bare, om du også kan imponere dem ude ved museets pissoir ... 

Følg Dagens Videnskab for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip