Derfor har Swansea stoppet samarbejdet med Tutumlu

Konflikten mellem Michael Laudrup og Swansea handler ikke så meget om hvor mange penge, der skal bruges på sommerens indkøb. Det er mere et spørgsmål, om hvor meget indflydelse Bayram Tutumlu skulle have på indkøbene.Tilsyneladende er Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu den egentlige årsag til, at Swansea og Laudrup nu er endt i en så voldsom konflikt, at det virker usandsynligt, at parterne kan fortsætte samarbejdet.

Tutumlus interesser i at få bestemte spillere til den walisiske klub har åbenbart været den afgørende sten i skoen. Det mener journalisten Dafydd Pritchard, der følger Swansea tæt for den lokale avis South Wales Evening Post.

- Der har været et stort sammenstød mellem bestyrelsen og Bayram Tutumlu omkring de kommende transfers. Med 20 mio. pund (175 mio. kr.) i overskud sidste år er det jo ikke fordi, at pengene ikke er der. Og klubben har også tidligere vist, at man er parat til at bruge dem, fastslår Pritchard og afliver dermed tesen, om at det bestyrelsesformandens påholdendhed, der har udløst krisen.

Han mener, at Swansea-ledelsen som relativt ny Premier League-klub er forsigtige og meget opmærksomme på at bruge pengene på de rigtige spillere, når der skal handles stort ind. Og at man af samme grund ikke vil spendere penge på spillere, som Tutumlu som agent kunne have en interesse i at hente til Swansea.

- Man har været bekymret over Tutumlus indflydelse på indkøbene, og derfor har man nok villet være forsigtig omkring, hvor meget han skulle bestemme omkring sommerens transfers, fastslår Pritchard.

Tutumlu sagde torsdag til den walisiske avis, at Jenkins ville hente spillere til klubben, som ikke 'har den kvalitet, som Michael Laudrup har brug for'.

- Jeg arbejder ikke for Swansea City. Huw Jenkins har ikke betalt mig noget, men jeg har brugt en masse i forsøget på at bringe nye spillere til Swansea, sagde Tutumlu, der afviste, at han repræsenterer andre interesser end Laudrups.

Sådan oplever Swansea-ledelsen imidlertid ikke virkeligheden, og det er nu tæt på at udløse det udløse et definitivt brud mellem danskeren og den walisiske Premier League-klub.

Selvom Laudrup selv siger, at det er hans intention at blive i Swansea, ser det nu ud til, at han forlader klubben, når parterne kan blive enige om de økonomiske vilkår for bruddet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip